Alimentatia in echipa Marian si Antonia

270 0
270 0

Ne apropiem cu pasi repezi de finalul competitiei si finalistii nostri au trecut prin cateva saptamani grele, incarcate cu antrenamente si cu restrictii alimentare, dar transformarile sunt pe masura muncii lor si abia asteptam sa vedem rezultatele obtinute de ei.

In aceasta saptamana concurentii ne-au povestit despre cat de greu le-a fost sa se acomodeze cu planul alimentar stabilit impreuna cu antrenorii lor.

Citeste articolul si descopera cum s-a simtit Datcu Andrei Marian dupa ce a adoptat noua dieta si daca va continua sa pastreze o alimentatie sanatoasa si dupa finalizarea competitiei!

Salutare tuturor! In urmatorul jurnal va voi povesti cat de usor a fost sa ma obisnuiesc cu asa zisa alimentatie fit.
Avand in vedere ca nu sunt pretentios la mancare , nu a fost o alegere grea pentru antrenoarea mea sa imi faca planul alimentar , asa ca Antonia a ales tot ce este mai bun pentru mine si evolutia mea.

Pot spune ca la inceput nu eram obisnuit sa mananc un volum asa mare de alimente, insa pe parcurs m-am obisnuit. In comparatie cu alimentatia pe care o aveam inainte, acum ma simt mult mai energic si chiar mai binedispus.

Cred ca cel mai mult din alimentatia actuala imi lipsesc lactatele , desi nu am mai mancat dulciuri sau sa fi consumat alcool de 2 luni nu simt deloc nevoia lor.

In continuare sunt foarte hotarat sa am o astfel de alimentatie , poate chiar sa o mai personalizez putin cu tot ce am invatat pana acum.
Stati aproape de mine si urmariti-mi evolutia!

Lasa un comentariu