Alimentatia in echipa Ionut si Radu

211 0
211 0

Ne apropiem cu pasi repezi de finalul competitiei si finalistii nostri au trecut prin cateva saptamani grele, incarcate cu antrenamente si cu restrictii alimentare, dar transformarile sunt pe masura muncii lor si abia asteptam sa vedem rezultatele obtinute de ei.

 In aceasta saptamana concurentii ne-au povestit despre cat de greu le-a fost sa se acomodeze cu planul alimentar stabilit impreuna cu antrenorii lor.

Citeste articolul si descopera cum s-a simtit Ionut Damian Ciurea dupa ce a adoptat noua dieta si daca va continua sa pastreze o alimentatie sanatoasa si dupa finalizarea competitiei!

Salutare. A mai ramas foarte putin pana la finalul concursului Fit Challenge V, iar in acest jurnal o sa va povestesc cum a decurs totul. Ma simt foarte bine dupa ce am adoptat noua mea dieta, facuta de Radu, spre surprinderea mea am foarte multa energie, antrenamentele decurg mult mai intense, totul e mult mai bine ca inainte, diferenta de alimentatie se cunoaste foarte mult, trecand de la un stil de viata haotic in care nu tineam cont de alimentatie, acum totul este bine pus la punct.

O sa continui acelasi stil sanatos si dupa incheierea concursului, eliminarea surplusului de grasime o sa ma motiveze sa continui cu aceeasi alimentatie. Din vechea alimentatie, as putea spune ca imi lipsesc carbohidratii si bineinteles dulciurile, dar nu asa tare incat m-as intoarce sa mananc haotic.

M-am adaptat foarte bine la noua dieta, nivelul de energie este la parametrii normali, bineinteles si suplimentele ProNutrition isi fac treaba.

 

Lasa un comentariu