Alimentatia in echipa Ionela si Andreea

324 0
324 0

Ne apropiem cu pasi repezi de finalul competitiei si finalistii nostri au trecut prin cateva saptamani grele, incarcate cu antrenamente si cu restrictii alimentare, dar transformarile sunt pe masura muncii lor si abia asteptam sa vedem rezultatele obtinute de ei.

In aceasta saptamana concurentii ne-au povestit despre cat de greu le-a fost sa se acomodeze cu planul alimentar stabilit impreuna cu antrenorii lor.

Citeste articolul si descopera cum s-a simtit Ionela Hingan dupa ce a adoptat noua dieta si daca va continua sa pastreze o alimentatie sanatoasa si dupa finalizarea competitiei!

Chiar daca si inainte de inceputul acestei competitii practicam sportul, uneori ma simteam lipsita de energie, slabita, iar oboseala era la ordinul zilei.
“Sa nu mai spun despre mancare!?”

Tineam o anumita dieta, care acum dupa schimbarea acesteia, cred ca era o dieta nebenefica pentru mine si corpul meu.
Dupa ce am adoptat dieta noua, scrisa de Andreea, nu doar ca am inceput sa am si rezultate, dar ma simt si mult mai bine, iar foamea nu isi face simtita prezenta.

Mi-am propus chiar sa continui acest nou stil de viata si aceasta dieta pentru ca este una benefica corpului meu si a unui stil de viata sanatos.
Nu pot spune ca imi lipseste ceva foarte mult din vechea dieta.

Cateodata mi se face pofta “de ceva dulce” dar cu ajutorul Andreei am invatat chiar si pentru “ceva dulce” retete sanatoase.
Imi place ca, la noua dieta nu ma infometez, am mai multe mese pe zi , am fructe si chiar cate un mic desert , bineinteles SANATOS!!

Lasa un comentariu