Alimentatia in echipa Emil si Paul

278 0
278 0

Ne apropiem cu pasi repezi de finalul competitiei si finalistii nostri au trecut prin cateva saptamani grele, incarcate cu antrenamente si cu restrictii alimentare, dar transformarile sunt pe masura muncii lor si abia asteptam sa vedem rezultatele obtinute de ei.

In aceasta saptamana concurentii ne-au povestit despre cat de greu le-a fost sa se acomodeze cu planul alimentar stabilit impreuna cu antrenorii lor.

Citeste articolul si descopera cum s-a simtit Emil Muresan dupa ce a adoptat noua dieta si daca va continua sa pastreze o alimentatie sanatoasa si dupa finalizarea competitiei!

Mai este o luna pana la finala competitiei, presiunea se simte tot mai apasatoare .
Insa pot spune ca sunt intr-o oarecare masura si relaxat, am o dieta si un antrenament pe care le respect . Partea cea mai complicata nu este in sala, acolo este partea preferata a mea, partea grea este inainte si dupa sala. Parte in care trebuie sa am grija ce mananc si ce beau.

Inainte sa intru in aceasta competitie mancam tot ce prindeam cu gandul „sunt slab deci trebuie sa mananc mult” o idee pe care nu o recomand nimanui. Corpul meu era dezordonat, adipos, fara urme de fibre, si multe grasimi in zona soldurilor. Daca vrei sa iti construiesti un corp armonios si esti slab solutia nu este sa te indopi cu mancare si sa faci sala.

Sunt 3 puncte importante de baza ca sa construiesti muschi de calitate:
-somnul
-dieta
-antrenamente intense

Exact! Daca esti slab tot trebuie sa ai grija ce mananci, pentru ca daca nu alimentezi muschiul cu ce trebuie, acesta nu v-a creste.
Daca mergi la sala si lucrezi pe rupte dar in timpul liber mananci doar fast food este complet gresit. Prea mult zahar este toxic iar acesta se gaseste in cantiatiile lui extreme in sucuri, mai ales in cele acidulate! Inainte de a consuma ceva trebuie sa ma intreb „am nevoie sa consum acel aliment, am nevoie de el in organizmul meu?”
Cea mai intalnita intrebare care mi-a fost adresata de cand am inceput dieta este „nu iti este dor sa mananci ce vrei?” raspunsul este ca nu.

Pot spune si de ce:
-corpul tau reactioneaza la mancare, deci ai grija cu ce il alimentezi;
-organismul este mai sanatos;
-riscurile de a ma imbolnavi scad daca consum alimente care nu sunt tratate in laboratoate;
Aveti grija ce mancati!

 

 

Lasa un comentariu