Alimentatia in echipa Andrei si Narcisa

189 0
189 0

Ne apropiem cu pasi repezi de finalul competitiei si finalistii nostri au trecut prin cateva saptamani grele, incarcate cu antrenamente si cu restrictii alimentare, dar transformarile sunt pe masura muncii lor si abia asteptam sa vedem rezultatele obtinute de ei.

In aceasta saptamana concurentii ne-au povestit despre cat de greu le-a fost sa se acomodeze cu planul alimentar stabilit impreuna cu antrenorii lor.

Citeste articolul si descopera cum s-a simtit Maxim Andrei dupa ce a adoptat noua dieta si daca va continua sa pastreze o alimentatie sanatoasa si dupa finalizarea competitiei!

Schimbarile majore in dieta sunt resimtite in antranamentele mai intense si nivelul de recuperare este crescut. Comparativ cu rutina de dinainte unde starile de somnolenta apareau pe durata zilei.

Dupa finalizarea concursului am de gand sa pastrez atat dieta cat si antranamentele cu mici adaugari personale, in opinia mea implementarea lucrurilor noi constant pastreaza motivatia pe care o ai, chiar o imbunatateste.

Cu dieta noua as putea spune ca Fast-food urile sunt cea mai mare lipsa, dar stiind ca nu depind de ele ma ajuta sa nu cedez in a le consuma.

Noua dieta mi-a arătat ca simplitatea este de fapt un proces complex prin care poți avea mai multe beneficii decât îți poți imagina.

 

Lasa un comentariu