15543 0

Suntem fericiti ca un numar mare de oameni a acceptat provocarea Pro Nutrition. In perioada de inscriere am inregistrat un numar de 705 concurenti inscrisi, din care doar 147 de participanti s-au inscris si in aplicatia de votare.

43 de antrenori au raspuns invitatiei Pro Nutrition si si-au aratat disponibilitatea de a-si pune la dispozitie cunostiintele si experienta in folosul concurentilor. Dintre acestia, 31 de antrenori au finalizat toti pasii inscrierii si astepta voturile voastre.

Declaram deschisa etapa de votare a concurentilor si antrenorilor!

Incepand de azi, 23 ianuarie si pana in data de 5 februarie, participantii si antrenorii inscrisi trebuie sa-si promoveze materialul cu care s-a inscris pentru a aduna cat mai multe voturi.

Pentru desfasurarea acestei etape am introdus un sistem anti frauda care impiedica fraudarea votarii. Votarea este permisa doar de pe teritoriul Romaniei.

In cazul concurentilor care declanseaza in mod repetat sistemul anti-frauda, vom apela la exluderea din concurs.

Link-ul de votare il gasesti in aplicatia de inscriere. Incepand de astazi, ora 09:00, acesta va fi disponibil si poate fi distribuit in vederea promovarii candidaturii.

In imaginea alaturata puteti observa cum se poate intra in posesia linkului.

In urma etapei de votare, in functie de numarul de voturi, vom alege 10 participanti (5 baieti si 5 fete) si 10 antrenori. Acestia vor face echipa pe parcursul celor 3 luni de competitie. Echipele se vor forma prin tragere la sorti, pentru a oferi tuturor sanse egale.

Arata cat de convingator poti fi si numara-te printre primii 10!

In 6 februarie anuntam finalistii, iar in 12 februarie vom anunta lista finala a acestora, dupa confirmarea locurilor si solutionarea contestatiilor.

Voteaza si fii si tu parte din schimbarea lor! Poti vota favoritul din fiecare categorie (barbati, femei si antrenori)

Aici gasesti toti participantii inscrisi:

Echipe femei – Cunoaste concurentele si descoper-o pe cea mai motivata dintre ele! Sustine-o cu un vot aici!

Echipe barbati – Intra in aplicatie si alege concurentii care merita sa ajunga in finala! Sustine-i cu un vot aici!

Pentru a vota antrenorii, gasesti aici materialele lor.

Lasa un comentariu