15534 1

Suntem fericiti ca un numar mare de oameni a acceptat provocarea Pro Nutrition. In perioada de inscriere am inregistrat un numar de 1530 concurenti inscrisi, din care doar 309 de participanti s-au inscris si in aplicatia de votare.

Declaram deschisa etapa de votare a concurentilor!

Incepand de azi, 21 ianuarie si pana in data de 1 februarie, participantii inscrisi trebuie sa-si promoveze materialul cu care s-au inscris pentru a aduna cat mai multe voturi.

Pentru desfasurarea acestei etape am introdus un sistem anti frauda care impiedica fraudarea votarii. Votarea este permisa doar de pe teritoriul Romaniei.

In cazul concurentilor care declanseaza in mod repetat sistemul anti-frauda, vom apela la exluderea din concurs.

Link-ul de votare il gasesti in aplicatia de inscriere. Incepand de astazi, ora 10:00, acesta va fi disponibil si poate fi distribuit in vederea promovarii candidaturii.

In imaginea alaturata puteti observa cum se poate intra in posesia linkului.

In urma etapei de votare, in functie de numarul de voturi, vom alege 20 participanti (10 baieti si 10 fete). Acestia vor face echipa cu antrenorul pe parcursul celor 3 luni de competitie. Echipele se vor forma prin tragere la sorti, pentru a oferi tuturor sanse egale.

Arata cat de convingator poti fi si numara-te printre primii 20!

In 1 februarie anuntam finalistii, iar in 8 februarie vom anunta lista finala a acestora, dupa confirmarea locurilor si solutionarea contestatiilor.

Voteaza si fii si tu parte din schimbarea lor! Poti vota favoritul din fiecare categorie (femei – slabit si masa musculară, barbati- slabit si masa musculara).

Aici gasesti toti participantii inscrisi:

Echipe femei slabit Cunoaste concurentele si descoper-o pe cea mai motivata dintre ele! Sustine-o cu un vot aici!

Echipe femei masa musculara – Cunoaste concurentele si descoper-o pe cea mai motivata dintre ele! Sustine-o cu un vot aici!

Echipe barbati slabit – ntra in aplicatie si alege concurentii care merita sa ajunga in finala! Sustine-i cu un vot aici!

Echipe barbati masa musculara – Intra in aplicatie si alege concurentii care merita sa ajunga in finala! Sustine-i cu un vot aici!


Lasa un comentariu

1 comentariu

  1. Iliuta Anisoara Răspunde

    Bv Andrei…felicitari