Scrie un review si poți câștiga un voucher în valoare de 200 ron!
Trebuie doar să scrii un review la un produs achiziționat de pe www.pronutrition.ro și ești înscris automat în tragerea la sorți lunară.


Ce trebuie să faci?
- Loghează-te în cont
- Accesează pagina produsului pentru care vrei să scrii un review
- Postează review-ul: acordă-i o nota (de la 1 la 5) și scrie părerea ta despre produs


Regulament
Contul cu care participi la concurs trebuie să fie contul prin care ai achiziționat produsul la care dorești să-i scrii un review. Review-ul trebuie să reflecte experiența ta cu produsul administrat și să fie relevant pentru ceilalți.

Nu acceptăm review-uri ce conțin limbaj ofensator, fac referire la alte produse/brand-uri sau comentarii referitoare la preț.
Pentru a avea mai multe șanse, poți scrie câte un review la fiecare produs cumpărat (fiecare review îți aduce câte o șansă). De exemplu, dacă scrii 1 review la GFX-8 și 1 review la VIT-X4 vei avea 2 șanse de câștig. Poți lăsa maxim 5 review-uri per cont în fiecare lună.

Tragerea la sorți se va efectua în prima zi lucrătoare a următoarei luni, prin intermediul site-ului TrageriLaSorti.ro iar numele câștigătorului va fi publicat în această pagină și pe pagina noastră de Facebook.

Voucherul poate fi folosit pentru achiziționarea de produse exclusiv de pe www.pronutrition.ro, nu este transmisibil, nu este divizibil și nu se oferă rest (dacă valoarea comenzii este mai mică decat valoarea voucherului). Review-urile scrise la produse care au fost achiziționate folosind voucher (câștigat într-o ediție anterioară a concursului) nu sunt eligibile.

Pentru efectuarea extragerii câștigătorului într-un mod transparent și imparțial, vom folosi serviciul independent TrageriLaSorti.ro. Următoarele date cu caracter personal vor fi încărcate, temporar, în această platformă: ID review, nume, email. Datele vor fi folosite de software-ul instalat pe serverele TrageriLaSorti.ro, exclusiv pentru extragerea aleatorie a câștigătorilor și pentru posibilitatea interogării bazei de date de către participanți, pentru confirmarea înscrierii în concurs. La 3 luni de la efectuarea extragerii, datele vor fi șterse permanent de pe serverele TrageriLaSorti.ro.

Pentru informații suplimentare vă rugam sa ne contactați la adresa de mail info@pronutrition.ro


Câștigători

- Februarie 2021 (perioada 01.02-28.02) Bogdan Stefanescu detalii extragere aici

- Martie 2021 (perioada 01.03-31.03) Laurentiu Stan detalii extragere aici

- Aprilie 2021 (perioada 01.04-30.04) Petruta Cristache detalii extragere aici