Ultimele zile! -23% la orice produs COD: 23PRO + 1 baton 35% proteine la fiecare 99 RON

Shake pentru recuperare

Shake pentru recuperare

Promovează o recuperare rapidă încărcându-te după antrenament.

Probabil că ai auzit de nenumărate ori că micul dejun este masa cea mai importantă a zilei. Pentru culturiștii care vor să se definească până la os totuși, perioada de după antrenament este un candidat clar pentru acel loc de vârf al meselor. După ce îți termini antrenamentul corpul tău strigă după alimentele potrivite pentru a alina musculatura extenuată și a genera creșterea. Acest shake răspunde întocmai acelor nevoi.

1 LINGURĂ IZOLAT PROTEIC DIN ZER

Cercetătorii finlandezi au descoperit că dacă consumi proteină din zer după antrenament îți crești producția de CDK2, o moleculă ce stimulează recuperarea celulelor musculare și creșterea. Optează pentru izolat proteic din zer după antrenament întrucât va ajunge rapid la musculatura ta făcută praf.

1 CANĂ LAPTE CU CIOCOLATĂ CU PUȚINE GRĂSIMI (1%)

Studiile arată că laptele cu ciocolată are tot ce e bun pentru a fi o băutură excelentă pentru recuperare. Sinergia dintre carbohidrați și proteine de înaltă calitate din laptele cu ciocolată stimulează hipertrofia și reîncarcă depozitele de energie. În plus, proteinele ce se găsesc în lapte ajută la creșterea retenției de lichide după antrenament, încurajând astfel rehidratarea.

1 LINGURĂ PUDRĂ DE CEAI NEGRU

Rupe câțiva săculeți de ceai negru și adaugă conținutul acestora benefic pentru musculatură shake-ului tău. S-a dovedit că antioxidanții numiți teaflavine din ceaiul negru reduc stresul oxidativ muscular și durerea după un antrenament intens.

½ CANĂ COACĂZE DE PĂDURE CONGELATE

Antioxidanții formidabili din aceste fructe de pădure ajută la reducerea distrugerii oxidative exercitate asupra celulelor musculare prin antrenamentul cu greutăți.

½ LINGURIȚĂ GHIMBIR MĂCINAT

Ghimbirul posedă compuși anti-inflamatori care ajută la alinarea durerii musculare.

INGREDIENTE
1 cană lapte cu ciocolată cu puține grăsimi (1%)
½ cană apă
1 lingură izolat proteic din zer
1 lingură pudră de ceai negru
½ linguriță ghimbir măcinat
½ cană coacăze de pădure congelate
Pune toate ingredientele într-un mixer și amestecă până ce se combină.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE
Pentru o porție
Calorii: 321
Proteine: 31 gr
Carbohidrați: 39 gr
Grăsimi: 5 gr