RULOURI CU CARNE DE PORC, COCOS ȘI ANANAS

RULOURI CU CARNE DE PORC, COCOS ȘI ANANAS

Aceste pachețele prăjite super simple de inspirați asiatică oferă carne tocată de porc împreună cu bogăția acestuia în proteine. Crescând sațietatea și arderea caloriilor în timpul digestiei, studiile continuă să arate că încărcarea cu proteine în timpul meselor poate topi grăsimea pentru a te menține zveltă.


Timp de pregătire 20 minute
Pentru 4 porții

● ½ cană lapte de cocos la conservă cu grăsimi
● 1 lingură ghimbir proaspăt mărunțit
● 2 căței de usturoi, mărunțiți
● ½ linguriță fulgi de ardei iute
● 500 grame carne tocată de porc extra slabă
● 2 morcovi de mărime medie, feliați subțire
● 2 cepe verzi, feliate subțire
● ½ cană de mentă proaspătă, mărunțită
● 2 linguri sos de soia cu puțin sodiu
● 1 lingură sos de pește
● 2 lingurițe miere
● 1 căpățână salată Boston sau bib, cu frunzele separate
● 1 cană ananas tăiat cubulețe

Aduceţi la fierbere la foc mediu într-un wok sau într-o tigaie mare laptele de cocos, ghimbirul, usturoiul și fulgii de ardei iute. Adaugă carnea de porc și prăjește până ce aceasta nu mai are culoarea roz, timp de aproximativ cinci minute. Adaugă morcovii și ceapa verde, și încălzește până ce morcovii încep să devină crocanți. Adaugă mentă, sos de pește, sos de soia și miere.
Împarte amestecul de porc între frunzele de salată și pune ananas deasupra. Servește cu felii de lime.

Informații nutriționale (per porție): calorii 267, total grăsimi 12 g, grăsimi saturate 7 g, grăsimi trans 0 g, sodiu 729 mg, carbohidrați 15 g, fibre 2 g, zahăr 10 g, proteine 26 g