Pui & Orez cu FASOLE NEAGRĂ

Pui & Orez cu FASOLE NEAGRĂ

INGREDIENTE

Pentru două porții 

2 bucăți piept de pui, 220 – 280 grame

1 conservă (170 grame) fasole neagră, clătită și fără apă
1 cană salsa
½ cană orez alb
Un strop de sare de mare
Piper negru după gust

MOD DE PREPARARE

Încălzește în prealabil cuptorul la 180 grade Celsius. Pune bucățile de piept de pui într-o tigaie pentru cuptor. Pune deasupra restul ingredientelor, cu excepția orezului. Acoperă și lasă la cuptor timp de 40 minute. Gătește orezul conform instrucțiunilor de pe pachet și pune-l deoparte. Servește puiul cu amestecul de fasole deasupra orezului.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE
per porție
Calorii: 433
Proteine: 38 g
Carbohidrați: 62 g
Grăsimi: 4 g