Pui în stil grecesc

Pui în stil grecesc

INGREDIENTE
4 piepturi de pui de 170 gr dezosate şi fără piele
1 lingură suc de lămâie
1 lingură ulei de măsline extra virgin
1 linguriţă pudră de ceapă
1 lingură amestec de condimente grecesc
Piper negru după gust

MOD DE PREPARARE:
Cu un cuţit ascuţit crestaţi bucăţile de piept de pui pe ambele părţi. Puneţi-l într-o farfurie de sticlă. Amestecaţi alte ingrediente într-un bol mic şi frecaţi pieptul de pui cu acestea. Lăsaţi dacă se poate în frigider la marinat timp de 2 ore sau mai mult.
    Setaţi grătarul la temperatură mare. Puneţi piepturile de pui pe o foaie de copt. Lăsaţi la cuptor timp de 8 minute pe o parte. Întoarceţi şi lăsaţi la prăjit timp de 5 minute pe cealaltă parte. Puiul este gata când lichidul se evaporă.

TIMP DE PREGĂTIRE: 10 minute
TIMP DE GĂTIRE: 13- 15 minute
PORŢII: 4

INFORMAŢII NUTRIŢIONALE
Per Porţie (1 piept)

285 Calorii, 28g Proteine,3g Carbohidraţi, 17g Grăsimi