Folosiţi blenderul

Folosiţi blenderul

Un program agitat de lucru şi antrenament nu vă lasă întotdeauna timp să va spetiţi deasupra cuptorului pentru a pregăti o masă. Din fericire pentru voi, blenderul vostru poate deţine răspunsul pentru o masă lichidă echilibrată cu fibre, proteine pentru creşterea musculară şi grăsimi sănătoase.

1.5 CANĂ CHEFIR NATUR SEMIDEGRESAT
Chefirul acrişor oferă un bun echilibru între carbohidraţi şi proteine. Asemănător iaurtului, acest produs lactat fermentat este de asemenea plin de bacterii benefice pentru a îmbunătăţi sănătatea digestivă şi imunitatea. Căutaţi versiuni fără îndulcitori pentru a reduce caloriile din zahăr.

1 MĂSURĂ DE IZOLAT PROTEIC DIN ZER
Un spotiv ar trebui să includă proteine de calitate la fiecare masă. Nu există sub o mai bună formă decât izolatul proteic din zer.

1 CANĂ ZMEURĂ, PROASPĂTĂ SAU CONGELATĂ
Dintre toate fructele de pădure, zmeura este pe primul loc în ceea ce priveşte fibrele – aproximativ 8 grame la o singură cană. Nu treceţi cu vederea importanţa fibrelor în timpul meselor pentru a încetini digestia şi pentru a vă menţine senzaţia de saţietate.

¼ CANĂ NUCI
Nucile oferă acestui shake o doză de grăsimi benefice. De fapt, printre fraţii săi din familia nucilor, acestea constituie cea mai bună sursă de acizi graşi omega-3 ce ajută la lupta împotriva grăsimilor. Sunt de asemenea o excelentă sursă de magneziu, un mineral care ajută la regularizarea nivelului de zahăr din sânge.

1 MORCOV, TĂIAT
De la nicio masă nu ar trebui să lipsească legumele. Dulci de la natură, morcovii sunt una dintre cele mai bune legume ce pot fi adăugate într-un shake, şi aceştia oferă un plus de vitamina A pentru creşterea imunităţii.

INFORMAŢII NUTRIŢIONALE        
1 PORŢIE

580 Calorii, 50g Proteine, 51g Carbohidraţi, 25g Grăsimi