Actualizăm sistemele noastre informatice. Comenzile pot suferi întârzieri de câteva zile în procesare și livrare.

Ne cerem scuze pentru orice neplăceri și vă mulțumim pentru înțelegere!

ENZIMELE DIGESTIVE

ENZIMELE DIGESTIVE

Îmbunătăţiţi eficacitatea programului vostru de nutriţie

Consumul de enzime digestive vă ajută corpul să absoarbă nutrienţi din alimentele pe care le consumaţi, astfel încât să obţineţi maximul de pe urma dietei voastre.

Mulţi nu sunt conştienţi de unul dintre cele mai mari impedimente digestia şi absorbţia ineficientă ale nutrienţilor pe care îi consumă. Muşchii voştri nu cresc datorită alimentelor pe care le consumaţi; aceştia cresc datorită nutrienţilor pe care corpul vostru îi absoarbe. Multe dintre caloriile şi nutrienţii pe care noi îi consumăm trec prin corpul nostru fără a fi digerate. Dacă acest lucru este poate uneori în favoarea persoanelor inactive care consumă o cantitate prea mare de calorii pe zi, este adesea un lucru clar negativ pentru cei care vor să obţină cât mai mult de pe urma alimentelor pe care le consumă. Răspunsul ar putea fi supliment cu enzime digestive.

Un studiu recent a dezvăluit că enzimele digestive ajută la îmbunătăţirea biodisponibilităţii proteinei şi carbohidraţilor pentru cei care au probleme cu digestia, precum şi pentru persoanele sănătoase. Dietele bogate în proteine şi cantităţile mari de alimente duc adesea la deşeuri gastrice. Includerea enzimelor digestive este una dintre cele mai bune modalităţi de a combate această problemă, întrucât vă permite să obţineţi un maximum de beneficii de pe urma alimentelor pe care le consumaţi.
Pentru obţinerea celor mai bune rezultate, căutaţi un produs cu spectru larg care să conţină enzime pentru grăsimi, carbohidraţi şi proteine.
Iată câteva exemple de acest fel:
PROTEINE: Protează, pepsină, tripsină, bromelaină
CARBOHIDRAŢI: Lactază, amilază, glucoamilază
GRĂSIMI: Pancreatină, lipază