Curcumina pentru articulaţie

Curcumina pentru articulaţie

Acest supliment reduce inflamaţia şi îmbunătăţeşte sănătatea articulaţiei 

Suplimentarea cu curcumină vă poate ajuta să vă recuperaţi sau chiar să preveniţi durerea articulară. Cei care se antrenează cu greutăţi ar putea realiza că articulaţiile lor sunt veriga cea mai slabă- fie că sunt la nivelul şoldului, al genunchilor, al umerilor, coatelor sau o combinaţie a diverselor încheieturi. Problemele articulare sunt un efect secundar frecvent al antrenamentului cu greutăţi. Antrenamentul vostru ar putea să provoace întindere musculară sau să rupă tendoanele, pot să afecteze cartilajul sau să cauzeze inflamaţii la nivelul încheieturii înseşi.                                           

Un studiu recent arată că curcumina ajută la păstrarea sănătăţii articulaţiilor. Studiind persoane care suferă de artrită, cercetătorii au observat că grupul suplimentat cu curcumină a simţit diminuări considerabile ale durerii. În vreme ce puţini culturişti activi suferă de artrită, rezultatele sunt totuşi considerabile. Dacă sunteţi culturist care se antrenează intens, atunci suplimentarea cu curcumină vă poate ajuta în prevenirea durerilor articulare sau să vă recuperaţi în urma acestora.                 

Curcumina este ingredientul activ din şofranul de India. Proprietăţile anti-inflamatorii ale curcuminei sunt cunoscute de mult timp, ceea ce înseamnă că curcumina este o alegere bună pentru culturiştii care vor să se recupereze mai bine după antrenament.