Cotlet de porc cu plante aromatice şi muştar dijon

Cotlet de porc cu plante aromatice şi muştar dijon

INGREDIENTE
170 grame cotlet de porc, cu grosimea de aproximativ 2.5 cm, fără grăsime
1 lingură plante proaspete (pătrunjel, oregano, arpagic), mărunțite
¼ cană supă de pui cu puțin sodiu
1 lingură ceapă, tăiată
1 linguriță muștar Dijon
1 lingură ulei de măsline extra-virgin

MOD DE PREPARARE
Încălzește uleiul într-o tigaie pentru sauté la foc mediu. Amestecă plantele într-un bol mic. Dă cotletele de porc prin acest amestec și pune-le în tigaia pentru sauté. Lasă-le să se rumenească pe ambele părți (2-3 minute pe fiecare parte). Adaugă supa de pui, ceapa și muștarul. Acoperă și găteşte timp de aproximativ 10 minute. Pune-le pe o farfurie pentru servit; presară sosul rămas din tigaie peste cotletele de porc și servește.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE
Pentru o porție
Calorii: 335
Proteine: 38 g
Carbohidrați: 12 g
Grăsimi: 14.5 g