Brioşe cu carne tocată

Brioşe cu carne tocată

INGREDIENTE
900 grame carne tocată de curcan extra slabă
2 albuşuri de ou
1 cană ovăz instant
1 cană ardei gras roşu tăiat subţire
1 cană ceapă galbenă tăiată subţire
1 lingură usturoi mărunţit
1 lingură oregano uscat
1 lingură pudră galbenă de muştar uscată
1 linguriţă de sare
1 linguriţă piper

INSTRUCŢIUNI
Încălziţi în prealabil cuptorul la 190°C. Pulverizaţi ulei de măsline pe tigaia pentru brioşe. Într-un bol mare amestecaţi legumele, condimentele şi ovăzul. Adăugaţi carnea şi amestecaţi bine. Împărţiţi amestecul de carne în 8 porţii egale şi umpleţi formele pentru brioşe. Aşezaţi tava în cuptorul fierbinte. Lăsaţi la copt timp de 30-35 minute. Brioşele cu carne tocată sunt gata când carnea este pătrunsă. Porţiile coapte pot fi congelate individual.

TIMP DE PREGĂTIRE: 12-15 minute
TIMP DE COACERE: 30-35 minute
PORŢII: 8

Informaţii nutriţionale

209 Calorii, 24g Proteine, 7g Carbohidraţi, 9g Grăsimi