Ai poftă de plăcintă?

Ai poftă de plăcintă?

SHAKE CU CARTOF DULCE
Pentru 1 porție

1 cană lapte de migdale cu aromă de vanilie, neîndulcit
1 lingură nuci pecan tăiate
1 măsură pudră proteică din zer cu aromă de vanilie
½ cană cartof dulce copt, fără coajă, pisat
½ linguriță scorțișoară
1 curmală Medjool, fără sâmbure
1 cană cuburi de gheață
1 vârf nucșoară

Pune toate ingredientele (fără gheață) în mixer și amestecă până ce se uniformizează. Ajustează condimentele după cum dorești.
Adaugă gheață și pune mai multă pentru a ajunge la consistența dorită.

Informații nutriționale (per porție):
calorii 296, grăsimi 8 g, proteine 22 g, carbohidrați 38 g, fibre 5 g

SFAT PENTRU PREPARARE!
Gătește-ți cartofii dulci în cuptor, înveliți în folie în loc de cuptorul cu microunde, pentru a avea un cartof mai dulce în mod natural. Vei observa un sirop dulce pe folie, care poate fi adăugat la acest shake pentru un gust mai dulce în mod natural.

BENEFICII PENTRU CORP:
Ia o nucă pecan:
Nucile pecan sunt bogate în mod natural în antioxidantul gamma-tocoferol. Într-un studiu realizat în cadrul Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, acest antioxidant puternic s-a dovedit a reduce riscul de anumite tipuri de cancer și a îmbunătăți sănătatea cardiovasculară.

Cartofi dulci:
Cartofii dulci sunt bogați în vitamina A, ceea ce îi face excelenți pentru sistemul imunitar și dezvoltarea celulelor. Aceasta înseamnă că îți revii mai repede după o boală sau o accidentare!

Vrei o curmală?
Curmalele Medjool reprezintă un generator de vitamine și minerale esențiale, inclusiv potasiu, mangan și cupru, care ajută la menținerea sănătății sistemului nervos și a celui circulator.

Condiment dulce:
Scorțișoara este condimentul perfect pentru a fi folosit în rețete când reduci consumul de zahăr, deoarece aceasta are o tentă dulce. Creșterea consumului de scorțișoară ajută la gestionarea nivelurilor de zahăr din sânge și poate trata spasmele musculare și chiar și banala răceală.