Pentru că e greu să rămâi motivat în această perioadă și să îți faci un program de activitate fizică, venim în ajutorul tău cu o serie de 12 video-uri cu antrenament pentru acasă. 

Descarcă gratuit programul de antrenament pentru acasă conceput de Angel Rodian:
bit.ly/pro-antrenament-acasa 


Începem seria de 12 videouri, cu un antrenament ideal pentru cupluri – știi tu cum se spune: „couples that train together, stay together” –, cu speranța că vei mai convinge cel puțin încă o persoană să facă mișcare. Însă poți să adaptezi exercițiile și pentru antrenament individual.
Corpul tău a fost creat să se miște, și chiar dacă în momentul de față ești limitat de situație, și nu poți ajunge la sală, nu uita că întotdeauna se găsesc soluții. Cu ajutorul experților noștri în functional training, Angel Rodian & Karina Rodian venim cu idei despre cum să-ți petreci timpul util și activ.

Sunteți pregătiți pentru al doilea antrenament? Angel Rodian pare hotărât să ne determine să ieșim din izolare cu un #beachbody de invidiat. Here’s hoping!

Angel&Karina te pun în mișcare cu exerciții pentru spate, tricepși și abdomen!
Let’s do this people!

Încercați acest antrenament propus de Karina, și dați-ne de știre într-un comment cum stați cu mișcarea, dar și cu starea de spirit și cum vă ajută aceste sugestii

Către toți cei care se simt copleșiți de situație: activitatea fizică chiar ajută, și nu uitați că orice tip de mișcare este mai OK, decât sedentarism complet. So let's get moving!
Angel Rodian vă va îndruma azi în executarea unor exerciții pentru spate și bicepși.

În video-ul de mai jos avem ca bonus superserii pentru brațe cu Angel Rodian

Angel&Karina ne invită în video-ul 8 la un antrenament pentru picioare, piept și abdomen. Este un antrenament ce se execută în mod ideal cu un partener #strongertogether, dar îl puteți adapta și pentru antrenament individual.

Karina aduce intensitate cu un FUNctional training în video-ul de ma jos

Un corp echilibrat și armonios, este un corp sănătos, puternic și estetic. Așa că nu ne concentrăm doar pe bicepși, ci acordăm atenție și umerilor de exemplu - urmăriți-l pe Angel Rodian, ne învață el cum

Ce putem face cu o bandă de rezistență + diferite variante de flotări? Ne antrenăm pieptul, desigur

The best of functional training cu Angel Rodian! În ultimul video avem trei sugestii de exerciții executate doar cu greutate corporală