0

Produsele tale

Nu este nici un produs in cos.

Regulament concurs preselectie Pro Nutrition Fit Challenge

Campania Pro Nutrition Fit Challenge se desfasoara in doua etape: preselectia pentru alegerea celor 5 echipe care vor intra in concurs si concursul propriu-zis care presupune provocarea Pro Nutrition si selectarea echipelor castigatoare..

Concursul propriu-zis invita 5 participanti sa accepte provocarea de a deveni mai fit!

Timp de 3 luni, cei 5 participanti vor fi sponsorizati de Pro Nutrition sa isi atinga obiectivul, iar in final participantul cu cea mai spectaculoasa evolutie va fi rasplatit cu premii!

Vrei sa participi? Citeste in continuare criteriile pentru a intra in preselectie!

Regulament preselectie Pro Nutrition Fit Challenge:

 

1. Organizator

Preselectia si concursul Pro Nutrition Fit Challenge sunt organizate de S.C. Pro Nutrition IMPEX S.R.L., cu sediul in Dej, Aleea Tomis nr. 1, inregistrata in judetul Cluj, sub nr. J35/2284/1991, având codul fiscal: RO 1813923.(denumita in cele ce urmeaza “Organizatorul”).

Decizia de derulare a preselectiei conform regulilor din prezentul regulament este finala.

 

2. Durata preselectiei pentru concurs

Preselectia pentru concursul Pro Nutrition Fit Challenge se va desfasura in perioada 22 noiembrie 2016 – 20 ianuarie 2017.

 

3. Derularea preselectiei

Preselectia pentru alegerea celor 5 concurenti finalisti care vor intra in concursul Pro Nutrition Fit Challenge se va desfasura in mediul online, la adresa https://premium.easypromosapp.com/promotions/612714.

 

4. Mecanismul concursului de preselectie

La aceasta campanie pot participa persoanele care doresc sa isi imbunatateasca fizicul prin sport, cetateni romani cu rezidenta in Romania, cetateni romani nerezidenti sau cetateni straini rezidenti in Romania, care au implinit varsta de 18 ani pana la data de 15 noiembrie (data inceperii campaniei) sau minorii care au acordul scris al parintilor pentru participare, care indeplinesc criteriile precizate in sectiunea 6 „mecanismul de desfasurare al campaniei” si respecta tematica campaniei.

Nu pot participa la aceasta campanie minorii (persoanele care nu au implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii campaniei) care nu au acordul scris al parintilor pentru participare, angajatii S.C. Pro Nutrition IMPEX S.R.L., angajatii agentiei organizatoare a campaniei.

In cazul in care, in urma verificarilor desfaşurate de catre Organizator, se constata incalcarea conditiilor, Organizatorul işi rezerva dreptul de a elimina din campanie candidaturile acestora.

Fiecare participant trebuie sa inscrie in campanie un singur videoclip, cu durata de maxim 2 minute, prin care sa explice de ce vrea sa participe la concursul “Pro Nutrition Fit Challenge” si care este obiectivul concret pe care doreste sa il atinga. Pentru a putea incarca videoclipul pe aplicatia special creata, participantii au la dispozitie urmatoarele optiuni:

 • sa incarce public video-ul un profil public de Youtube, sa ofere link-ul acestuia in formularul din aplicatia destinata concursului. Vezi aici cum se incarca un videoclip pe www.youtube.com
 • daca incarca video-ul prin Instagram, sa foloseasca hashtag-ul #pronutritionchallenge si acesta va fi preluat automat de catre aplicatie

Sunt acceptate doar videoclipurile care respecta tema concursului, devina mai fit. din care reiese clar care este motivatia de a participa la “Pro Nutrition Fit Challenge” si obiectivul. Fiecare participant trebuie sa se prezinte in videoclip.

Videoclipurile vor fi promovate de catre participanti.

O persoana poate vota o singura data un videoclip, dar poate vota mai multe videoclipuri inscrise in concurs.

Desemnarea celor 5 participanti câştigatori se va face in functie de popularitatea videoclipurilor incarcate in aplicatia special creata pentru concurs.

Popularitatea unui videoclip va fi desemnata in functie de numarul de voturi obtinute in aplicatia concurs.

Voturile se vor inregistra pâna in data de 15.01.2016 23:59.

 

5. Desemnarea echipelor castigatoare

Primele 5 videoclipuri cu cele mai multe voturi vor intra in concursul Pro Nutrition Fit Challenge.

Desemnarea celor 5 participanti care intra in concursul Pro Nutrition Fit Challenge se va face in data de 16.01.2016 - 23.01.2016.

 

6. Etapele campaniei Pro Nutrition Fit Challenge

Cei 5 participanti care au fost alesi in etapa de preselectie vor participa la concursul Pro Nutrition Fit Challenge, care se va desfasura dupa urmatorul calendar:

 • In data de 16 ianuarie 2017, sunt anuntati cei 5 concurenti care vor participa la Pro Nutrition Fit Challenge.
 • 16 - 23 ianuarie 2017 - perioada de validare in care participantii trebuie sa trimita copie dupa buletin pentru contractul de sponsorizare si adeverinta de la medicul de familie care atesta ca participantii sunt apti pentru efort fizic si confirma prezenta la evenimentul de start.
 • 28 ianuarie - se vor intalnii toti participantii. Organizatorul, Pro Nutrition, va asigura cheltuielile de cazare si transport pentru toti participantii. La aceasta intalnire, acestia vor primi suplimente si echipament sportiv. Deasemenea Organizatorul va aloca prin tragere la sorti un antrenor personal pentru fiecare concurent in parte.
 • 30 ianuarie - 30 aprilie 2017 - este perioada propriu zisa de concurs, in care echipele se antreneaza si respecta provocarea. Progresul fiecarei echipe va fi notat intr-un jurnal online. In cazul in care participantii nu respecta regulile concursului, vor fi descalificati.
 • 6 mai 2017- va fi evenimentul final unde se anunta echipele castigatoare. La eveniment:
  • Se alege echipa castigatoare, dupa scorul primit pe:
   • actualizarea jurnalului
   • indeplinirea obiectivului
   • activitatea pe Facebook, Instagram

Concurentii vor primi echipament sportiv, suplimentele necesare si consultanta gratuita din partea unui antrenor acreditat pe toata perioada de desfasurare a concursului.

Premiile concursului Pro Nutrition Fit Challenge sunt:

 • sponsorizare cu produse Pro Nutrition
 • aparitie in revista Oxygen sau Pro Muscle, photo shooting profesionist si interviu.
 7. Diverse

Organizatorul are dreptul sa decida in orice moment incetarea concursului. inştiintarea referitoare la incetarea concursului va fi afişata la adresa pronutrition.ro/concurs cu cel putin 3 (trei) zile inainte.

Orice tentativa de frauda va duce la descalificare.

Prin participarea la concurs, competitorii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Pentru mai multe detalii despre concurs, te rugam sa ne scrii pe adresa de e-mail: nagyizabella@pronutrition.ro.