0

Produsele tale

Nu este nici un produs in cos.

Recupereaza-ti punctele de fidelitate

Avem nevoie de ajutorul tau sa recuperam toate punctele pierdute!

In data de 15 martie, ora 02:00, in urma unei avarii suferite de furnizorul nostru de gazduire, site-ul www.pronutrition.ro a cazut.

In zilele de 15 si 16 martie am lucrat din greu sa recuperam intregul nostru site, alaturi de toate datele, produsele, comenzile si conturile clientilor nostri. In acest proces am reusit sa recuperam o mare parte din date, iar pe data de 16 martie, la ora 20:00 am reusit sa relansam site-ul www.pronutrition.ro

Cu parere de rau trebuie sa anuntam ca in ciuda eforturilor noastre, nu am reusit sa recuperam toate conturile clientilor nostri. Astfel o parte din cleintii nostri au pierdut contul si punctele de fidelitate.

Dorim si ne straduim sa fim cat mai corecti si sa oferim punctele de fidelitate pe care le-ati castigat cu fiecare comanda. Astfel, daca te afli printre clientii care si-au pierdut contul, avem nevoie de ajutorul tau sa recuperam punctele de fidelitate!

Cum iti poti recupera punctele de fidelitate

Urmeaza pasii de mai jos si vei primi inapoi punctele de fidelitate

  • Pasul 1: Fa-ti contul din nou - http://www.pronutrition.ro/customer/account/create/
  • Pasul 2: Trimite un email la adresa info@pronutrition.ro, unde sa ne spui: Numele tau, adresa de email cu care ti-ai facut cont, punctele de fidelitate pe care le-ai avut si un numar de telefon.
  • Pasul 3: Noi vom verifica in sistemul nostru de gestiune, separat de site, informatia trimisa de tine.
  • Pasul 4: Dupa validarea informatiei, vom seta punctele de fidelitate in contul nou creat