De Admin in 24 martie, 2014

tribulus terrestris

Ce ar trebui să ştii despre Tribulus?
Tribulus este poate cel mai util supliment natural pentru cei care vor să arate bine şi să aibă performanţe sexuale de invidiat, în mod natural. Cei care au folosit acest supliment au observat şi câteva efecte „secundare” pe lângă creşteri semnificative de masă musculară şi forţă în sală. Apetit sexual crescut, erecţii mai dese, care durează mai mult sunt doar câteva dintre efectele de care vorbesc cunoscătorii.

Cum este posibil acest lucru?
Tribulus conține un extract standardizat din planta Tribulus Terrestris, o plantă folosită de mii de ani în medicina tradiţională pentru tratarea impotenţei, infertilităţii masculine şi feminine, lipsei de energie şi a depresiei. Ajută la creșterea nivelului de testosteron (stimulând testiculele prin creșterea nivelului de LH, într-un mod similar cu diverse medicamente) dar mai ales conversia acestuia in DHT(dihidrotestosteron), forma activă în corp, de 1.5 ori mai anabolic. DHT-ul este pe de altă parte direct responsabil de reglarea apetitului sexual şi a potenţei.

 

Vă recomandăm:

 

 

 

 

 
Stresul, folosirea steroizilor, alimentaţia incorectă, lipsa de somn, înaintarea în vârstă şi supraantrenamentul reprezintă tot atâţia factori în scăderea nivelului de testosteron, cu efectele binecunoscute: energie scăzută, apetit sexual scăzut, impotenţă de diferite grade, ejaculare precoce. Pe lângă vitamine şi minerale, poţi ajuta corpul cu acest supliment nutritiv.
La femei, Tribulus mărește de asemenea secreția de LH(hormon luteinizant) ceea ce duce la mărirea secreţiei de estrogen şi scăderea celei de progesteron. Modul de acţiune nu este încă elucidat, totuşi, rezultatele vorbesc de la sine.

Tribulus de la Pro Nutrition
Pro Nutrition a ales pentru produsele sale cele mai bune ingrediente, standardizate pentru procente mari de substanţă activă (60% protodioscin). Capsulele conţin 700 de miligrame de extract, o doză suficient de mare pentru a simţi efectele chiar de la prima doză.

Cum ar trebui să-l folosesc?
Pentru a simţii din plin efectele va trebui să acţionezi în momentele cheie. Se administreazã 1-2 porţii (1-2 caps.) pe zi, după servirea mesei.

 

Pinterest

Ar putea sa iti placa si