0

Produsele tale

Nu este nici un produs in cos.

Pachet masa musculară - premium

Pachet masa musculară - premium

Pareri Pachet masa musculară - premium adauga o parere

Iosif, in 25 Apr. 2016
Inca nu am o parere formata despre acest pachet.Se pare insa ca antrenamentele merg mai bine.Am mai multa energie si o pompare mai buna.Eu zic ca e bun mai ales cand vrei sa treci peste o perioada de plafonare.
Ioan, in 11 Apr. 2016
Foarte bun!
robert, in 25 Nov. 2016
este un produs ok, daca respectati indicatile cum sa le luati si cand . l-am luat luna trecuta de la 59 kg am ajuns la 61 kg , antrenamentele merg mai bine , recomand acest produs
Teodor M, in 06 Feb. 2015
Prea mult zahar .... unde-i proteina?!
Adrian, in 03 Nov. 2016
Mi-am achizitionat recent pachetul premium, in zilele in care nu merg la antrenament ce mod de administare sa folosesc? ma intereseaza la ce interval sa administrez beta glutamina si amino pro building si cate pastile sa iau pe zi ? Multumesc!

Răspuns:

Bună ziua, Beta Glutamina se poate administra 2 tablete de 2 ori pe zi, preferabil înainte şi după antrenament.
Iar Amino Pro Building, administrați 3 tablete de 2 ori pe zi. In zilele cu antrenament luaţi o porţie (3 tablete) cu 45-60 de minute înainte de antrenament şi o porţie la 15-30 de minute după antrenament.
vezi toate parerile
DenumirePret (TVA incl.)Cantitate
Gfx-8 1500g ciocolata + X-plode plicuri zmeura + Vit-x4 60 capsule + Amino Pro Building 100 tablete + Beta Glutamine 100 tablete + C-1000 100 tablete (Gratuit) (Cod: A_11)
271,00 lei 220,00 lei

sau suna la

0264-220-347

Descriere

 Este o combinaţie complexă de produse de top care a fost creată pentru creșterea masei musculare.

Pachetul conține:

- Gfx-8 1500g (17 portii)

- X-plode plicuri (25 portii)

- Vit-x4 60 capsule (30 portii)

- Amino Pro Building 100 tablete (33 portii)

- Beta Glutamine 100 tablete (50 portii) 

Ingrediente

Gfx-8: concentrat proteic ultrafiltrat din zer, dextroză, cazeinat de calciu, proteină totală de lapte, cacao (pentru aroma de ciocolată, aroma de cafea cu nuci prăjite, aroma de caramel), creatină monohidrată, maltodextrină, L-glutamină, leucină, izoleucină şi valină, aromă, taurină, D-riboză, agent de îngroşare: gumă xantan (E 451), L-arginină, colorant carmin (pentru aroma de cireşe, zmeură), îndulcitori: sucraloză (E 955), acesulfam de potasiu (E 950), riboflavină (pentru aroma de ananas, piersică). 

X-plode: X-plode premix: creatină monohidrată (CREAPURE®), malat de dicreatină, etil ester malat de creatină, alfa-cetoglutarat de L-arginină, L-arginină, DL malat de L-citrulină, glicociamină, extract de Gynostemma Pentaphyllum, taurină, alfa-cetoglutarat de L-tirozină, L-tirozină, cafeină anhidră, acid linoleic conjugat, glucuronolactonă, ortofosfat dicalcic, ortofosfat dipotasic, ortofosfat disodic. Alte ingrediente: maltodextrină, acidifiant: acid citric; premix de vitamine si minerale (citrat trisodic, clorură de sodiu, clorură de potasiu, citrat tricalcic, vitamina C, citrat de magneziu, niacina, acid pantotenic, vitamina B6, tiamina, vitamina B12, acid folic), aromă, agent de îngroşare: guma xantan (E451); îndulcitori: sucraloza (E955), acesulfam de potasiu (E950); coloranți: carmin, riboflavină (pentru aroma de piersică).

Vit-X4: Extract din radacină de Polygonum cuspidatum ( min. 50 % resveratrol), extract din radacină de tumeric Curcuma Longa Linn. (min. 70 % curcumina), extract din ciuperci Reishi Ganoderma Lucidum, acid L-ascorbic, complex de vitamine B (D-pantetonat de calciu, nicotinamidă, inozitol, bitartrat de colină, acid para aminobenzoic, ciancobalamină, mononitrat de tiamină, riboflavină, clorhidrat de piridoxină, acid pteroilmonoglutamic, D-biotină, complex multienzimatic (alfa-amilază, protează, lactază, lipază, celulază), gluconat feros, beta-caroten, citrat de zinc, drojdie îmbogăţită cu seleniu, acetat de D-alfa-tocoferil, colecalciferol, picolinat de crom. Ingrediente inactive: celuloză microcristalină, gelatină, dioxid de siliciu, stearat de magneziu, dioxid de titan.

Amino Pro Building: BCAA 2:1:1 (L-leucină, L-valină, L-isoleucină), izolat proteic din carne de vită, L-arginină AKG 2:1. Excipienti: celuloză microcristalină, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, fosfat tricalcic.

Beta Glutamine: L-glutamină, beta alanină, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină). Excipienti: celuloză microcristalină, dioxid de siliciu, stearat de magneziu.

Valori nutritionale

Mod de utilizare

Gfx-8: Se amestecă 2 măsuri (85g) din produsul GFX 8 în 300ml apă, suc sau lapte. A se administra de preferinţă 2 porţii pe zi: dimineaţa la trezire şi imediat după antrenament.

X-plode plicuri: Se amestecă 1-2 plicuri din produsul Xplode cu 150 ml-250 ml apă rece. A se consuma cu 30 de minute înainte de antrenament.

Vit-x4: Luați 2 capsule pe zi, preferabil în timpul micului dejun.

Amino Pro Building: Luaţi 3 tablete de 2 ori pe zi. In zilele cu antrenament luaţi o porţie (3 tablete) cu 45-60 de minute înainte de antrenament şi o porţie la 15-30 de minute după antrenament.

Beta Glutamine: Luaţi 2 tablete de 2 ori pe zi, preferabil înainte şi după antrenament.

Spune parerea ta