0

Produsele tale

Nu este nici un produs in cos.

Pachet masă musculară - basic

Pareri Pachet masă musculară - basic adauga o parere

Victor, in 23 Nov. 2017
Un pachet de suplimente extraordinare pentru cresterea masei musculare. Recomand
Filip, in 07 Jul. 2015
pachetul este destul de bun, doar ca pretul nu este chiar redus, scrie ca reducerea este de 25 de lei, cand defapt este doar de 14 lei deoarece cumparand produsele separat ar veni in jur de 193 (acei 11 lei care sunt in plus pentru a ajunge la suma de 204 lei ne dau de inteles ca shakerul nu este chiar ”gratis”). Nu am ce comenta in privinta produselor calitate destul de buna, doar ca pretul ar trebui sa fie in jur de 150 lei, 160 max...
Pojoga nicolae sabin, in 08 May. 2015
foarte bune
Stefanita Viorel, in 21 Nov. 2017
Am inteles cum se administreaza pachetul ("Aceste produse se pot consuma zilnic in zilele de antrenament. Va recomandam o portie din produsul Gigant Pro Mass dimineata. In timpul mesei recomandam o capsula de Vit-C iar 1 capsula de Tribulus dupa servirea mesei. Inainte de antrenament cu 45-60min puteti consuma 1 plic de Cell Fx in 250ml apa impreuna cu 3 tablete din produsul Amino Pro Building. Dupa antrenament o portie de Gigant Pro Mass impreuna cu 3 tablete Amino Pro Building.") dar daca adaug creatina cand trebuie luata si cat?

Buna ziua, GIGANT PRO MASS deja contine creatina monohidrata daca doriti sa administrati un surplus de creatina, se poate lua inainte sau dupa antrenament, important este sa se gaseasca in corp atunci cand este nevoie de ea
Palade constantin, in 06 Apr. 2018
Bune
vezi toate parerile
DenumirePret (TVA incl.)Cantitate
Gigant Pro Mass 1470g ciocolata + Tribulus 60 capsule + Vit-C 50 tablete + Amino Pro Building 100 tablete + Cell Fx Sport-Drink (Cod: D_02)
186,00 lei

sau suna la

0264-220-347

Descriere

 Este o combinaţie de produse special conceput pentru creșterea masei musculare.

Pachetul conține:

- Gigant Pro Mass 1470g (16 portii)

- Tribulus 60 capsule (60 portii)

- Vit-C 50 tablete (50 portii)

- Amino Pro Building 100 tablete (33 portii)

- Cell Fx Sport-Drink (25 portii) 

Ingrediente

Gigant Pro Mass: concentrat proteic ultrafiltrat din zer, dextroză monohidrată, lapte praf degresat, maltodextrină, cacao (pentru aroma de ciocolată), premix de vitamine şi minerale (citrat trisodic, clorură de sodiu, clorură de potasiu, citrat tricalcic, vitamina C, trimagneziu citrat, niacina, acid pantotenic, vitamina B6, tiamină, vitamina B12, acid folic), L-glutamină, BCAA (L-leucină, L-valină, L-isoleucină), creatină monohidrată, agent de îngroşare: gumă xantan (E 451), taurină, aromă, colorant carmin (pentru aroma de căpşuni), îndulcitori: sucraloză (E 955), acesulfam de potasiu (E 950).

Tribulus: extract din fructe de Tribulus Terrestris (Tribulus Terrester Linn., 60 % saponine). Ingrediente inactive: gelatină, dioxid de titan.

Vit-C: vitamina C (acid ascorbic), cătină deshidratată (Hippophae rhamnoides L.). Excipienţi: celuloză microcristalină, dioxid de siliciu, stearat de magneziu, fosfat tricalcic.

Amino Pro Building: BCAA 2:1:1 (L-leucină, L-valină, L-isoleucină), izolat proteic din carne de vită, L-arginină AKG 2:1. Excipienti: celuloză microcristalină, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, fosfat tricalcic.

Cell Fx: Maltodextrină, conservant: acid citric, corector de aciditate: bicarbonat de sodiu, creatină monohidrată, taurină, L-glutamină, L-arginină, antioxidant: acid ascorbic, cofeină, L-Carnitină, agent antiaglomerant: carbonat de magneziu, îndulcitori: sucraloză, acesulfam de potasiu, colorant: riboflavină.

Mod de utilizare

Gigant Pro Mass: Se amestecă 2 măsuri (90g) din produsul Gigant Pro Mass în 300ml de apă sau lapte. A se utiliza un shaker sau un blender. A se administra de preferinţă 2 porţii pe zi: dimineaţa şi după antrenament.

Tribulus: Luati 1-2 capsule pe zi, după servirea mesei.

Vit-C: Se administrează 1-2 tablete pe zi în timpul mesei.

Amino Pro Building: Luaţi 3 tablete de 2 ori pe zi. In zilele cu antrenament luaţi o porţie (3 tablete) cu 45-60 de minute înainte de antrenament şi o porţie la 15-30 de minute după antrenament.

Cell Fx: conţinutul unui plic (15g) se dizolvă în 250ml apă. Se foloseşte 1 plic / zi înainte de antrenament.

Spune parerea ta