De Admin in 27 decembrie, 2016

zdrobeste-grasimea

Dacă poți să îți faci timp 12 până la 18 minute, de trei ori pe săptămână, poți să îți începi de astăzi planul de reducerea a grăsimii corporale. Acest antrenament unic cu intervale de mare intensitate a fost creat exclusiv pentru cititorii Oxygen de către Andy Speer, CSCS, SFG 1, co-proprietar al Soho Strength Lab, un centru de elită pentru antrenament din New York City.
„Cele două exerciții din cadrul planului lucrează aproape toți mușchii corpului tău, îndeosebi picioarele, fesierii, umerii și mușchii abdominali. Acestea două îți vor da foc grăsimii în 12 până la 18 minute”, spune Speer.

 

SĂRITURĂ CU SCHIMBARE: Pornind din poziție de plank, adu piciorul drept în exteriorul mâinii drepte. Cu o mișcare schimbă picioarele astfel încât piciorul stâng să aterizeze în exteriorul mâinii stângi și piciorul drept să fie întins la spate. Sfat: În timp ce schimbi picioarele împinge în sol cu mâinile/brațele. Ridică șoldurile doar cât să îți poți mișca lin picioarele.
· Ținte: umeri, mușchi
abdominali, flexorii
șoldului,
sistemul cardiovascular
STARTER DRILL: Din poziție verticală fă un pas în spate cu piciorul drept (ca o fandare inversată însă puțin mai întinsă) și pune mâna dreaptă pe sol lângă partea interioară a piciorului stâng. Într-o singură mișcare ridică-te în poziție verticală, aducând genunchiul drept sus în față. (Pentru a fi mai solicitant/extra ardere a grăsimii, adaugă o mică săritură la partea de sus a mișcării pentru a ajunge puțin în aer.) Revino la poziția de jos și repetă. Sfat: În timp ce genunchiul aflat în spate se deplasează în sus spre partea frontală, balansează cu acesta și mâna opusă, ca și cum ai face un sprint.
· Ținte: fesieri, femurali,
cvadricepși, cardio

Cum să îl efectuezi: Fă primul exercițiu nonstop timp de 30 secunde, apoi fă pauză 30 secunde. Fă imediat cel de-al doilea exercițiu mai întâi cu piciorul drept timp de 30 secunde de activitate și 30 secunde de pauză, continuând cu piciorul stâng pentru același interval de acțiune/pauză. O rundă completă din ambele exerciții va dura trei minute: schimbare cu săritură 30/30, starter drill cu piciorul drept 30/30, starter drill piciorul stâng 30/30.
Frecvență: Efectuează planul HIIT de două până la trei ori pe săptămână. Începe prin a face patru runde de 12 minute în total. Adaugă câte o rundă la fiecare câteva antrenamente, până ce ești capabilă să faci șase runde

 

FII POZITIVĂ, RĂBDĂTOARE ȘI FLEXIBILĂ
Ne-am adresat psihologul sportiv Jim Taylor, Ph.D., profesor adjunct în cadrul University of San Francisco și autor a 15 cărți, pentru a vedea ce tip de gândire te ajută să scazi în greutate și să menții acest lucru. Iată ce recomandă bunul doctor:
„Capacitatea ta de a rămâne dedicată unui stil de viață sănătos va depinde de atitudinea ta.
„Fii în primul rând pozitivă și crede în eforturile tale de a menține un stil de viață sănătos. Afirmațiile pozitive zilnice îți reamintesc de eforturile și progresul tău.
„Fii în al doilea rând răbdătoare. A scădea în greutate și a-ți schimba stilul de viață necesită timp. Fii persistentă în eforturile tale.
„În al treilea rând fii flexibilă și conștientizează că vei avea parte de momente de slăbiciune. Aceste obstacole nu înseamnă că ești un eșec, ci pur și simplu că ești om. Dacă o sa cazi din căruță, urcă-te înapoi.”
Fii pozitivă, răbdătoare și flexibilă.

60 PROCENTAJUL
DE ULEI DE SOIA COMPARATIV CU TOATE CELELALTE ULEIURI COMESTIBILE CONSUMATE ÎN SUA. CERCETĂRILE RECENTE REALIZATE LA UNIVERSITY OF CALIFORNIA, RIVERSIDE, INDICĂ FAPTUL CĂ O DIETĂ BOGATĂ ÎN ULEI DE SOIA POATE GENERA O OBEZITATE MAI MARE ȘI DIABET DECÂT O DIETĂ BOGATĂ ÎN FRUCTOZĂ (CARE SE GĂSEȘTE ÎN ALIMENTELE PROCESATE). ÎN ACEST PUNCT ULEIUL DE MĂSLINE SUNĂ MAI BINE CA NICIODATĂ.

Pinterest

Ar putea sa iti placa si

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.