De Admin in 16 ianuarie, 2017

^BD242FFE03FDBB226BA371C9893BF922533A20E45DF47F10DC^pimgpsh_fullsize_distr

Strategie de succes 2
„Dacă antrenamentul tău
ține doar de aspectul
exterior, vei renunța.
Bucură-te de ceea ce faci
și găsește sursa în locul
potrivit și vei câștiga.”

fandare din mers cu picioarele depărtate cu pulsație
Pregătire: Ține două gantere pe lângă corp și stai în poziție verticală cu picioarele depărtate la lățimea șoldului, umerii jos și în spate.
Mișcare: Fă un pas mare în față și spre lateral, cu vârfurile picioarelor orientate în față. Îndoaie ambii genunchi și coboară în fandare, ținând umerii în spate și trunchiul drept. Fă o pulsație mică în sus și în jos, apoi împinge din piciorul aflat în spate și fă un pas în față. Continuă, alternând picioarele.

3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Depărtarea picioarelor la fandare nu îți mărește doar baza, dar încorporează și partea interioară și exterioară a coapsei.”

strategie de succes 3
„Relizează că eşti responsabilă pentru succesul tău.”

ramat cu ganteră cu un singur braț cu eliberare
Pregătire: Ține o ganteră lângă corp în mâna dreaptă și depărtează picioarele, cu piciorul stâng în față și piciorul drept în spate. Pune mâna stângă pe coapsa stângă pentru susținere, și apleacă-te cu spatele drept astfel încât trunchiul tău să fie la 45 grade cu solul.
Mișcare: Ținând brațele aproape de corp, trage greutatea în sus deplasând cotul spre tavan. Când ajungi sus deschide mâna și lasă gantera să cadă, apoi prinde-o înainte să cadă jos. De îndată ce o prinzi deplasează cotul spre tavan din nou și repetă. Efectuează toate repetările pe o singură parte înainte de a schimba.

4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Acest tip de antrenament te obligă să reacționezi: în loc de o mișcare controlată și stabilizată așa cum ai la un ramat normal, aici totul ține de sincronizare și antrenamentul creierului – acum trebuie să mă mișc la viteza gravitației după acea greutatea și să o aduc înapoi. Este o acțiune diferită de fiecare dată, prin urmare afectează musculatura în mod diferit.”

strategie de succes 4
„Ce te reține?
Onorează calitățile bune
din tine și mergi
înainte.”

presă la bancă cu gantere cu un singur braț cu rotație supinată
Pregătire: Întinde-te pe o bancă orizontală cu picioarele drepte pe sol și zona lombară arcuită în mod natural. Ține o ganteră la nivelul umărului cu palma spre interior și priză pronație.
Mișcare: Întinde brațul și împinge greutatea direct în sus peste umăr. În timp ce întinzi răsucește încheietura astfel încât palma ta să încheie orientată în spate. Inversează mișcarea pentru a reveni la poziția de start. Efectuează toate repetările pe o parte înainte de a schimba.

5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Alege o greutate cu care să simți că corpul tău este tras într-o parte, obligându-ți torsul și ceilalți mușchi să te stabilizeze. Iar mișcarea de rotație supinată lucrează inserția tricepșilor și este o variație distractivă.”

strategie de succes 5
„Folosește fitness-ul ca pe o metodă spre o viață mai bună. Succesul tău în sala de forță va începe să se traducă și înafara sălii de forță și construiești încredere și auto-importanță și în propria ta viață.”

pullover dual în plan înclinat cu ridicare verticală
Pregătire: Setează o bancă înclinată la prima sau a doua gaură* (cu cât ești mai dreaptă cu atât va fi mai ușor) și ține câte o ganteră în fiecare mână. Întinde-te înapoi pe bancă cu picioarele puse ferm pe sol și întinde brațele deasupra pieptului, apropiind greutățile.
Mișcare: Ținând brațele drepte coboară lent greutățile jos formând un arc lin până ce acestea ajung aproximativ la nivelul urechilor tale. Adu-le lent înapoi la poziția de start, apoi continuă flexând de pe bancă și punându-ți vertebrele una peste cealaltă până ce te ridici complet în fund cu greutățile deasupra capului. Lasă-te lent în jos pentru a finaliza o repetare.

*Dacă nu ai o bancă înclinată la dispoziție, pune un disc sau două sub o bancă orizontală pentru a crea acea ridicare (așa cu am făcut noi în poze.)

6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Foarte multe persoane folosesc avânt pentru a efectua ridicările, însă banca elimină acea posibilitate. Aceasta este un crunch din punct mort și va dezvolta mușchii abdominali nu îi va aplatiza.”

bicicletă cu bătaia călcâiului
Pregătire: Întinde-te pe spate pe o bancă orizontală cu mâinile poziționate ușor la ceafă, coatele depărtate. Pune călcâiele pe sol cu genunchii îndoiți, picioarele flexate.
Mișcare: Adu un genunchi în sus în timp ce îți răsucești trunchiul și duci cotul spre genunchiul opus. Înlocuiește piciorul și umărul și continuă, alternând părțile și brațele.

7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Pentru abdomenele bicicletă eu prefer să îmi lovesc călcâiele deoarece știi unde începe și unde se încheie o mișcare. Creezi prin urmare o conexiune mai puternică cu torsul. Începătorii pot să efectueze această mișcare pe sol.”

Pinterest

Ar putea sa iti placa si

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.