De Admin in 5 august, 2015

Untitled-1

Dovlecelul energizant şi scorţişoara oferă shake-ului tău o aromă delicioasă.

SHAKE CU AROMĂ DE PLĂCINTĂ DE DOVLEAC
1 cană lapte de migdale cu aromă de vanilie, neîndulcit
½ cană dovlecel organic la conservă
1 măsură proteină din zer cu aromă de vanilie
½ linguriţă scorţişoară
1 linguriţă sirop de arţar pur
2 curmale medjool, fără sâmbure
¼ linguriţă esenţă de vanilie
coaja de la ½ portocală
gheaţă
1. Pune toate ingredientele (cu excepţia gheţei) într-un blender şi amestecă până ce compoziţia este uniformă. Adaugă între patru şi cinci cuburi de gheaţă şi amestecă. Continuă să adaugi cuburi de gheaţă până ce obţii densitatea dorită.
Informaţii nutriţionale (per porţie): 309 calorii, 55 g total carbohidraţi, 22 g proteine,
5 g grăsimi, 9 g fibre

Pompează-te cu dovlecel: O jumătate de cană de piure de dovlecel are un conţinut scăzut de calorii (42), este bogată în fibre (3.5 grame) şi constituie o sursă excelentă de vitamina A şi beta-caroten. Este de asemenea bogată în fier (1.5 miligrame), care este important pentru producţia de hemoglobină şi transportarea oxigenului prin întreg organismul, crescându-ţi nivelul de energie.
Adaugă un strop de picanterie: Scorţişoara ajută la stabilizarea nivelurilor zahărului din sânge, iar gustul dulce natural al acesteia reprezintă un plus excelent oricărei reţete dacă doreşti să reduci cantitatea de zahăr care este necesară.
Treci la organic: Foloseşte portocale organice când răzuieşti coaja pentru a evita pesticidele. Coaja poate îmbunătăţi digestia, reducând balonarea stomacului.
Alternativă cu migdale: Laptele de migdale are un conţinut redus de calorii şi este bogat în mineralele mangan, cupru şi vitamina B2 (riboflavină), dintre care toate sunt importante pentru producerea energiei.

 

Pinterest

Ar putea sa iti placa si

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.