0

Produsele tale

Nu este nici un produs in cos.

Liver Protect

60 caps
0,00 lei

Status: Stoc epuizat

Cod produs: Liver

Descriere

LIVER PROTECT este un supliment alimentar sub formă de capsule, conținând ingrediente atent selecționate pentru protejarea ficatului.

Arginina sprijină procesul de detoxificare, iar prin creșterea nivelului de oxid nitric poate contribui la regenerare ficatului.

Glutationa, principalul antioxidant al organismului ajută la reducerea stresului oxidativ și la procesul de detoxificare.

N-acetil L-cisteina este un precursor al glutationei, contribuie la protejarea ficatului, promovează un echilibru inflamator sănătos în ficat și susține sistemul imunitar.

Colina contribuie la metabolismul normal al homocisteinei, la metabolizarea normală a lipidelor și la menținerea funcției hepatice normale.

Metionina este un antioxidant puternic și un aminoacid important pentru procesele de regenerare și reconstruire a ficatului.

Curcumina oferă numeroase beneficii pentru sănătate; are efect antioxidant, antiinflamator și contribuie la eliminarea toxinelor Vitamina E este importantă pentru prevenirea deteriorării celulelor hepatice, reduce inflamația și îmbunătățește funcția hepatică.

Ingrediente

L-aspartat de L-arginină, L-glutation redus, N-acetil L-cisteină, bitartrat de colină, L-metionină, extract din rădăcină de turmeric (Curcuma Longa Linn., min. 70% curcumină), vitamina E naturală (acetat de d-alfa-tocoferil). Ingrediente inactive: învelișul capsulei (gelatină).

Valori nutritionale

Valoare Nutritivă
2 capsule
L-aspartat de L-arginină 1100 mg
L-Glutation redus  100 mg
N-Acetil L-cisteină  100 mg
Bitartrat de colină  100 mg
L-Metionină 100 mg
Extract din rădăcină de turmeric 51 mg
   din care curcumină  35 mg
Vitamina E naturală 
7,2 mg (60%*)
* DZR - doza zilnică recomandată  

Mod de utilizare

Luați 2 capsule pe zi, preferabil dimineața sau la prânz, timp de o lună.

Spune parerea ta