0

Produsele tale

Nu este nici un produs in cos.

LIPOX

120 tablete
0,00 lei

Status: Stoc epuizat

Cod produs: Lipox_blistere

Descriere

Efecte ultra puternice cu noua formulă Lipox! Lipox este un produs revoluţionar conceput pentru a te ajuta să "distrugi" depozitele de grăsime. Produsul contribuie la intensificarea metabolismului grăsimilor, te ajută să controlezi senzaţia de foame, şi sprijină eliberarea energiei – toate aceste aspecte fiind vitale pentru toţi cei care îşi doresc să slăbească, sau doresc să-şi îmbunătăţească condiţia fizică. Lipox este un arzător de grăsimi natural, creat special de către cercetătorii Pro Nutrition pentru a promova reducerea stratului de grăsime în cel mai scurt timp posibil. Este menit să menţină metabolismul activ pe tot parcursul zilei oferindu-ţi energie şi stare de bine. Cu Lipox eşti cu un pas mai aproape de fizicul visat!

Ingrediente

extract din frunze de ceai verde (50 % polifenoli), extract din seminţe de guarana (22% cafeina), extract din raşină de Guggul (2.5% guggulsteroni), extract din radacină de Rhodiola Rosea L. (3% rosavine şi 1% salidroside), clorhidrat de sinefrină.

Excipienti: ulei hidrogenat din bumbac, fosfat tricalcic, stearat de magneziu.

Valori nutritionale

Compoziţie
1 tabletă
Extract din frunze de ceai verde 410 mg
din care cafeină  29 mg
Extract din semințe de guarana 325 mg
din care cafeină 72 mg
Extract din rășină de guggul 387 mg
Extract din rădăcină de Rhodiola rosea 169 mg
Clorhidrat de sinefrină 10 mg

Mod de utilizare

Bărbați: 1 tabletă înainte de micul dejun si 2 tablete după amiaza. Pentru inceput, utilizaţi câte 2 tablete în primele 2 zile pentru a testa toleranţa. Nu depăsiti limita 3 tablete pe zi !

Femei: 1 tabletă înainte de micul dejun si 1 tabletă după amiaza. Pentru început, utilizaţi câte 1 tabletă în primele 2 zile pentru a testa toleranța.Nu depăsiti limita de 3 tablete pe zi ! A nu se lua cu mai puțin de 6 ore înainte de culcare. A se lua cu cel putin 30 minute inainte de masă. Rezultatele cele mai bune se obtin prin combinarea cu o dietă controlată caloric și un program de antrenament fizic. Este recomandat ca Lipo X sa fie folosit in cicluri. Ciclul recomandat este de 8 săptămâni de folosire urmat de 1 săptămână de pauză.

Spune parerea ta