0

Produsele tale

Nu este nici un produs in cos.

L-Carnitine

120 caps
0,00 lei

Status: Stoc epuizat

Cod produs: L-Carnitine_new

Descriere

Supliment alimentar, sub formă de capsule, pe bază de L-Carnitină, un aminoacid ce facilitează transportul și metabolismul acizilor grași în celule, unde sunt oxidați si transformați în energie. Recomandări Produsul L-Carnitine este recomandat în suplimentarea dietei sportivilor în timpul antrenamentelor (înainte şi după competiţii), persoanelor cu activitate fizică şi mentală intensă (solicitare psihofizică semnificativă) sau ca și supliment alimentar inclus într-un plan de dietă destinat controlului greutății. Contribuie la: - menținerea unui control eficient al greutății corporale; - arderea grăsimilor și menținerea lor la un nivel scăzut; - intensificarea proceselor metabolice; - întârzierea apariției oboselii în timpul antrenamentelor;

Ingrediente

L-tartrat de L-carnitină. Ingrediente inactive: învelișul capsulei (gelatină, colorant: dioxid de titan), agenți antiaglomeranți (dioxid de siliciu, stearat de magneziu).

Valori nutritionale

Compoziție
2 Capsule
L-Tartrat de L-Carnitină   1789 mg
  din care L-Carnitină  1200 mg

Mod de utilizare

Luaţi 2-4 caps. pe zi: 2 capsule cu cel puţin 30 de minute înainte de antrenament şi 2 capsule imediat după antrenament.

Spune parerea ta