0

Produsele tale

Nu este nici un produs in cos.

Krea-Drive

100 caps

Pareri Krea-Drive adauga o parere

Magdas Darius, in 25 Jun. 2014
Consum de 2 saptamani, am rezutate vizibile, vene definite si mai voluminoase. Recomand produsul incepatorilor.
Rapid , in 21 Nov. 2015
Se vede creșterea mușchilor rapid?

Depinde de fiecare persoana in parte: in functie de varsta, predispozitia genetica, de stilul de viata, tipul de metabolism, regim alimentar, durata si intensitatea antrenamentului.
Iulian Ion, in 03 Jul. 2017
Se poate combina cu creatina si proteina?

Da se poate administra.
Alex, in 10 May. 2017
E ok daca o iau inainte de concurs ?

Daca doriti definire musculara, nu recomandam Krea-Drive.
dumitrescu cristian, in 10 Oct. 2014
La mine monohidrata este ceva mai potenta cand vine vorba de forta, ajuta totusi la recuperare. faptul ca nu trebuie sa trec prin gustul de nisip al monohidratei este suficient sa sa ii dau 5 stele. acumulare de apa nu exista ceea ce il face ideal daca pierdere in greutate este unul dintre scopurile voastre.
vezi toate parerile
36,00 lei

Status: Stoc epuizat

Cod produs: 647

Descriere

Creatină Alcalină pH11,5

Combină efectele creatinei cu efectul de pompare al volumizatorului de celule. Formula revoluţionară cu pH 11,5 crează un mediu alcalin astfel încât acidul gastric nu poate ataca creatina, care ajunge neafectată în celule. În plus mediul alcalin promovează sănătatea generală a organismului. Vrei să arăţi ca un bodybuilder în competiţie în fiecare zi? Cu Krea-Drive venele tale vor fi mai proeminente, muşchii mai denşi şi fermi - fără cantităţi mari de carbohidraţi şi fără riscul de a creşte masa adipoasă!

Ingrediente

creatină monohidrată (Creapure®), corectori de aciditate: carbonat de sodiu, carbonat de calciu; antioxidanţi: acid ascorbic (vitamina C) Ingrediente inactive: gelatină, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, dioxid de titan.

Valori nutritionale

Valoare Nutritivă
4 caps
Creatină Monohidrată Creapure ® 3200 mg
Vitamina C
17 mg (21,3%*)
*DZR - Doza Zilnică Recomandată

Mod de utilizare

În zilele de antrenament se administrează 4 capsule de Krea-Drive cu 30 de minute înainte de antrenament, timp de 6 săptămâni. În zilele de pauză se vor administra 2 capsule dimineaţa şi 2 capsule seara înainte de culcare. După 6 săptămâni se va întrerupe administrarea timp de 2-4 săptămâni.

Spune parerea ta