0

Produsele tale

Nu este nici un produs in cos.

Dynamite Shot

Pareri Dynamite Shot adauga o parere

Andreea, in 09 Oct. 2017
Sunt foarte bune si chiar se simte la antrenament, te energizeaza perfect la antr intense!
Ferdinand, in 15 Jun. 2017
Sunt bune pentru skandenberg?

Da se poate administra.
Legion , in 13 Jun. 2017
te ajuta sa iti duci antrenamentul pana la sfarsit. in primele zile aveam niste furicaturi.
Ionut, in 21 Jul. 2017
Foarte bun acest produs. L-am luat in combinatie cu proteina.. diferenta foarte mare dpdv al energiei in primul rand... cat si anduranta foarte mare...
Cristi, in 03 Oct. 2017
Se poate administra impreuna cu X-PLODE?

Ambele au ingrediente stimulatoare, nu recomandam.
vezi toate parerile
DenumirePret (TVA incl.)Cantitate
Dynamite Shot (10 fiole) (Cod: 978)
30,00 lei
Dynamite Shot (20 fiole) (Cod: 947)
50,00 lei

sau suna la

0264-220-347

Descriere

Dynamite Shot a fost creat pentru a creşte nivelul energetic şi pentru a amplifica performanţa prin sprijinirea antrenamentelor intense. Carnitina contribuie la arderea grăsimilor producând astfel mai multă energie pentru alimentarea antrenamentelor tale, iar conţinutul ridicat de acid D-aspartic stimulează producţia testosteronului şi hormonului de creştere, accelerând dezvoltarea musculară şi recuperarea după efort fizic. Arginina şi citrulina acţionează sinergic pentru a creşte nivelul de oxid nitric şi a îmbunătăţii circulaţia, în timp ce beta alanina măreşte concentraţia intramusculară de carnozină, ceea ce duce la mai multă forţă şi rezistenţă la efort. Ingredientele energizante, cafeina şi glucuronolactona, se completează reciproc acţionând în stadii diferite ale antrenamentului.

Ingrediente

Apă, L-carnitină, L-arginină AKG, DL malat de L-citrulină, beta alanină, acid D-aspartic, acidifiant: acid citric, cafeină anhidră, D-glucoronolactonă, îndulcitori: sucraloză, acesulfam de potasiu, aromă (conţine coloranţi: E122*, E131), conservanți: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu. *Poate afecta negativ activitatea şi atenţia copiilor.

Valori nutritionale

 

Valoare nutritivă
25 ml
Valoare energetică 0 Kcal (0kJ)
Proteine 0 g
Carbohidraţi  0 g
Grăsimi 0 g
L-carnitină 2000 mg
L-arginină AKG 2000 mg
DL malat de L-citrulină 1000 mg
Beta Alanină 1000 mg
Acid D-aspartic 600 mg
Cafeină 100 mg
D-Glucuronolactonă 100 mg

Mod de utilizare

Consumaţi 25 ml (1 monodoză = 25ml) înainte şi în timpul antrenamentului pentru un efect energizant. Nu consumaţi mai mult de două monodoze zilnic. Pentru rezultate optime, utilizaţi produsul continuu timp de cel puţin 8 săptămâni după care se recomandă o pauză de 2-3 săptămâni. Observaţii: Din cauza conţinutului de beta alanină pot apărea senzaţii de furnicături şi înroşire a pielii. Aceasta este o reacţie perfect normală a organismului şi nu este dăunătoare. Intensitatea senzaţiei va scădea sau va dispărea administrând în continuare produsul.

Spune parerea ta