0

Produsele tale

Nu este nici un produs in cos.

Despre noi

Lansata in anul 1999, Pro Nutrition produce si distribuie suplimente nutritive pentru sportivi. De-a lungul anilor, am evoluat constant, pentru a satisface in permanenta cerintele consumatorilor. Pro Nutrition este un producator dinamic de suplimente, atent la nevoile de pe piata si pregatit sa lanseze periodic produse noi pentru pasionatii de sport.

Experienta noastra ne ajuta sa producem o gama diversa de suplimente eficiente, cu un gust placut si o valoare biologica inalta. Suplimentele noastre nutritive respecta un standard inalt de calitate, fiind certificate de Germanischer Lloyd cu standardul de calitate ISO 9001: 2000. Ingredientele le alegem cu atentie si au certificat de calitate ISO 9001.

Misiunea noastra este sa te ajutam sa obtii rezultate pe masura asteptarilor, cu fiecare produs Pro Nutrition achizitionat.

 Pro Nutrition Grand Prix

Din pasiunea noastra pentru sport si suplimente nutritive de calitate s-a nascut unul dintre cele mai importante evenimente de fitness si bodybuilding din Romania: Pro Nutrition Grand Prix!

Ajunsa la a VII-a editie, competitia atrage anual cei mai buni sportivi din Romania si din strainatate si se adreseaza atat juniorilor cat si seniorilor. Pe toata durata competitiei, Pro Nutrition ofera online promotii exclusive.

 Pro Nutrition Fit Challenge

Oricine poate avea un stil de viata mai sanatos si mai activ. Cu aceasta convingere, am lansat la nivel national in 2015 prima editie a provocarii Pro Nutrition Fit Challenge, care se adreseaza persoanelor care doresc sa devina mai fit.

Concurentii fac echipa cu antrenorul preferat si sunt alesi printr-un proces de preselectie, iar echipele selectate sunt sponsorizate pe perioada provocarii cu suplimente Pro Nutrition, echipament sportiv si abonament la sala.

La finalul provocarii, participantii vor avea nu doar un corp mai fit si un stil de viata mai sanatos, ci si sansa de a castiga marele premiu al competitiei.

Pro Nutrition Fit Challenge isi propune sa demonstreze ca oricine poate deveni mai fit. Afla mai multe aici.

 Promovam sportul si stilul de viata sanatos prin revistele Oxygen si Pro Muscle

Motivatia si dorinta de a avea un corp mai fit si un stil de viata sanatos vin odata cu informarea.

Cu fiecare numar al revistelor Oxygen si Pro Muscle, iti oferim portia necesara de sfaturi despre antrenamente si nutritie, diete corecte care te ajuta sa slabesti si secrete pentru un stil de viata echilibrat.