0

Produsele tale

Nu este nici un produs in cos.

Cum comand

1. Vezi produsele noastre

Informeaza-te in ce priveste produsele noastre pe paginile site-ului ProNutrition. Avem promotii si suplimente atat "Pentru EA", cat si "Pentru EL", prin urmare vei gasi cu siguranta ceva potrivit nevoilor tale!

2. Alege produsele dorite

Odata ce gasesti un produs pe care il vrei, tot ce trebuie sa faci este sa mentionezi cantitatea dorita si sa faci click pe butonul "Adauga la cos".

3. Vezi cosul de cumparaturi

Fa click pe butonul "Afiseaza cosul" din partea dreapta sus a site-ului pentru a vedea si edita produsele selectate. In cazul in care schimbi cantitatea dintr-un produs sau elimini un produs din cos, selecteaza butonul "Actualizeaza cosul" pentru actualizarea comenzii.

4. Datele de livrare

Odata ce cosul de cumparaturi contine produsele de care ai nevoie in cantitatea dorita, fa click pe butonul "Spre finalizarea comenzii". Completeaza in fereastra nou deschisa datele de livrare cat mai corect pentru a te asigura ca primesti produsele in cel mai scurt timp!

5. Creeaza-ti cont

Trimiterea unei comenzi nu este conditionata de crearea unui cont pe site-ul nostru. Cu toate acestea, iti recomandam sa te inregistrezi pentru a putea beneficia de reduceri si informatii relevante din domeniu.

6. Metode de livrare

In prezent, iti putem livra produsele prin:

- Posta Romana – gratuit pentru comenzi de orice valoare.

Expedierea se face in 3-5 zile lucratoare de la finalizarea comenzii.

- Curier – gratuit pentru comenzi de peste 100 lei (sau cost de 10 lei pentru comenzi sub aceasta suma).

Expedierea se face in 24 - 48 ore (in zilele lucratoare) de la finalizarea comenzii unde exista sediu de curierat Nemo Express. Comenzile incheiate inainte de ora 12:00 sunt expediate in aceeasi zi in intervalul luni-vineri.
Sambata, duminica si de sarbatori legale se primesc comenzi on-line dar termenul de expediere curge incepand cu prima zi lucratoare ce urmeaza.

7. Finalizare comanda

Odata completat formularul de comanda, fa click pe butonul "Finalizeaza comanda". Dupa acest pas vei primi un e-mail de confirmare ce cuprinde datele comenzii. Si daca tot ai ajuns pana aici... iti multumim, pentru ca acum faci parte dintre clientii nostri! 8. Metode de plata Plata se face la livrarea comenzii atat in cazul livrarii prin curier, cat si in cazul livrarii prin Posta Romana.

8. Politica de retur

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice  constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere. 

Cu toate acestea, SC PRO NUTRITION IMPEX SRL va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: office@pronutrition.ro sau la numarul de telefon: 0264-220.347

Procedura de denuntare si retur:

  • Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa sau verbala prin una din cele 3 modalitati:
    • - la adresa de  email office@pronutrition.ro 
    • - la numarul de telefon 0264-220.347
    • - prin posta/curier sau orice altă modalitate de transport la adresa str. Tomis, nr.1 Dej, Jud. Cluj
  • In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 
  • Din suma platita initial se va deduce costul de transport, iar in maxim 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur suma va fi rambursata.
  • Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre dumneavoastra.

SC PRONUTRITION IMPEX SRL va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de email spre care puteti directiona orice  sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maxim 10 zile calendaristice: office@pronutrition.ro