0

Produsele tale

Nu este nici un produs in cos.

Campania "Forumul Pro Nutrition"

Incepe campania "Forumul Pro Nutrition" prin care vom premia in fiecare luna cei mai activi 3 utilizatori ai forumului cu cate 100 de puncte (in valoare de 100 lei).

Ce trebuie sa faceti?

  • sa intrati pe forumul Pro Nutrition
  • sa puneti intrebari, sa raspundeti la intrebari, sa veniti cu subiecte noi

Cum se aleg castigatorii?

  • Echipa Pro Nutrition va alege in fiecare luna 3 castigatori tinand cont de activitatea tuturor utilizatorilor de pe Forum
  • Vom tine cont atat de numarul de interactiuni de pe forum cat si de modul in care raspundeti
  • Castigatorii vor fi anuntati in newsletterul lunar, pe pagina de Facebook.

Regulament

Campania “Forumul Pro Nutrition” se desfăşoară pe site-ul www.pronutrition.ro, apartinand S.C. Pro Nutrition Impex S.R.L, denumita în continuare “Pro Nutrition”.

1. ORGANIZATOR

1.1 Campania este organizată de către S.C. Pro Nutrition Impex S.R.L., denumit în continuare ORGANIZATOR.

1.2 Organizatorul va derula Campania pe baza prezentului regulament obligatoriu pentru toti participantii si intocmit in conformitate cu dispozitiile cuprinse in Ordonanta Guvernului nr. 99/2000, privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata.

2. PERIOADA CAMPANIEI

2.1 Campania începe în data de 1 decembrie 2013, ora 08.00 şi se va încheia în data de 1 decembrie 2014, ora 22,00 inclusiv.

3. MECANISMUL CAMPANIEI

3.1 La campanie participă orice persoană care are cont pe site-ul www.pronutrition.ro si este activa pe forumul www.pronutrition.ro/forum
3.2 In fiecare luna vor fi alese, de catre ORGANIZATOR, 3 persoane care au contribuit cel mai mult la forumul de pe site. Prin contributie se intelege adaugare de articole, intrebari si raspunsuri. Fiecare dintre cele 3 persoane va primi un numar de 100 puncte, fiecare punct valorand 1 leu.
3.3 Punctele pot fi folosite in magazinul online www.pronutrition.ro, neavand o limita de valabilitate. Comanda minima pe site-ul www.pronutrition.ro este de 30 de lei, astfel cei care primesc punctele le pot folosi doar pentru comenzile care dupa aplicarea reducerii au o valoare de cel putin 30 de lei.
3.4 Transportul este gratuit prin Posta Romana indiferent de valoare sau prin curier rapid pentru comenzile de peste 100 lei.
3.5 In cazul in care clientul returneaza produsele si renunta la comanda punctele nu vor fi reactivate.
3.6 Castigatorii vor fi anuntati prin email, pe pagina de Facebook Pro Nutrition si prin Newsletterul lunar Pro Nutrition

3.7 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica ulterior acest regulament.