0

Produsele tale

Nu este nici un produs in cos.

BURN & GAIN PACK

BURN & GAIN PACK

Pareri BURN & GAIN PACK adauga o parere

Teodor, in 26 Dec. 2014
pachet grozav, lipox-ul il stiam deja ca e bun, in combinatia aceasta rezultate bune!
Adrian, in 31 Oct. 2016
Oare se poate combina cu un Creapure?

Răspuns:

Bună ziua, nu recomandăm să administrați pachetul Burn&Gain împreună cu Creatină Creapure, în cazul în care doriți să slăbiți.
nicutu emil, in 29 Aug. 2016
Foarte bune
Daniel, in 24 Nov. 2016
Este un produs de foarte buna calitate! Recomand !
Florentin, in 24 Jan. 2017
Se pot combina toate cele 3 produse?

Răspuns:

Bună ziua, se pot administra împreună toate cele 3 produse.
vezi toate parerile
DenumirePret (TVA incl.)Cantitate
WPI 900g ciocolata + LIPOX + CARNITINE CHROMIUM (Cod: 4142)
168,00 lei 148,00 lei

sau suna la

0264-220-347

Descriere

BURN & GAIN PACK conține:

- WPI 900g ciocolata

- LIPOX

- CARNITINE CHROMIUM

Ingrediente

WPI: izolat proteic microfiltrat din zer (eng. CFM whey protein isolate), cacao (pentru aroma de ciocolată), aromă, colorant carmin (pentru aroma de căpșuni), îndulcitori: sucraloză (E 955), acesulfam de potasiu (E 950), lecitină din soia.

LIPOX: extract din frunze de ceai verde (50 % polifenoli), extract din seminţe de guarana (22% cafeină), extract din raşină de Guggul (2.5% guggulsteroni), extract din rădacină de Rhodiola Rosea L. (3% rosavine şi 1% salidroside), clorhidrat de sinefrină, excipienţi: ulei hidrogenat din bumbac, fosfat tricalcic, stearat de magneziu.

CARNITINE CHROMIUM: L-tartrat de L-carnitină, crom picolinat. Ingrediente inactive: gelatină, fosfat tricalcic (E 341), maltodextrină.

Valori nutritionale

Mod de utilizare

WPI: Se amestecă 2 măsuri ( 50 g) din produsul WPI cu 300 ml apă sau lapte. A se utiliza un shaker sau un blender. Se recomandă între 1- 4 porţii pe zi în funcţie de necesarul proteic zilnic.

LIPOX: 1 tabletă înainte de micul dejun si 2 tablete după amiaza. Pentru început, utilizaţi câte 2 tablete în primele 2 zile pentru a testa toleranţa. Nu depăşiţi limita de 3 tablete pe zi ! A nu se lua cu mai puţin de 6 ore înainte de culcare. A se lua cu cel puţin 30 minute înainte de masă. Rezultatele cele mai bune se obţin prin combinarea cu o dietă controlată caloric si un program de antrenament fizic. Este recomandat ca LIPOX să fie folosit în cicluri. Ciclul recomandat este de 8 săptămâni de folosire urmat de 1 săptămână de pauză.

CARNITINE CHROMIUM: Se administrează 1-3 porţii (2-6 caps.) pe zi: 1 porţie cu cel puţin 30 de minute înainte de antrenament; 1 porţie imediat după antrenament. Se mai poate administra 1 porţie dimineaţa după trezire.

Spune parerea ta