0

Produsele tale

Nu este nici un produs in cos.

Amino BCAA

180 capsule
0,00 lei

Status: Stoc epuizat

Cod produs: Amino_Bcaablister

Descriere

AMINO BCAA este un supliment alimentar sub formă de capsule, ce conține cei trei aminoacizi esențiali cu catenă ramificată (leucina, izoleucina și valina) în raportul optim de 2:1:1. Ţesuturile musculare sunt formate din două tipuri de proteine, actina și miozina, componentele principale fiind aminoacizii cu catene ramificate (BCAA -branched chain amino acids).

Aminoacizii esenţiali L-leucina, L-izoleucina şi L-valina se numesc esenţiali deoarece organismul nu îi poate sintetiza şi trebuie luaţi din alimente sau suplimente alimentare. Combinaţia celor trei aminoacizi reprezinta aproximativ 35% din aminoacizii esențiali conținuți în proteinele musculare. Când participă la efort fizic intens, organismul începe sa descompună proteinele si să consume BCAA, în scopul de a compensa sursele de energie insuficiente. De fapt, post-antrenament, nivelul de BCAA în sânge poate fi redus cu până la 20% ca urmare a consumului intramuscular de BCAA.

Ingrediente

BCAA 2.1:1 (L-leucină, L-izoleucină, L-valină). Ingrediente inactive: învelișul capsulei (gelatină, colorant: dioxid de titan), agent de încărcare (maltodextrină).

Valori nutritionale

Compoziție
2 Capsule
BCAA 2.1:1    1440 mg
  din care  
   L-leucină  720 mg
   L-izoleucină  360 mg
   L-valină  360 mg

Mod de utilizare

În funcție de nivelul efortului fizic și în conformitate cu cerințele fiziologice se pot consuma 2-4 capsule pe zi: 1 - 2 capsule cu 60 minute înainte de antrenament și 1 - 2 capsule imediat după antrenament, cu suficientă apă.

Spune parerea ta